Oliwy smakowe domowej produkcji


dobra oliwa

skórka cytryny 

pieprze kolorowe

sól

cukier

1.

świeża bazylia (90%)

ociupinka świeżego oregano

ociupinka świeżej mięty

ociupinka świeżego majeranku

2.

czuszka

czosnek 


bardzo esencjonalny i aromatyczny dodatek do sałatek i nie tylko ...

mnia-mniam

Komentarze

  1. oj muszę też zrobic oliwę smakową

    OdpowiedzUsuń
  2. można kombinować:
    z selerem naciowym
    tylko z kolorowym pieprzem
    z anchois
    no i co tam komu gra ...

    OdpowiedzUsuń
  3. jeden woli białe drugi woli kolorowe ... :)

    OdpowiedzUsuń
  4. ja bym zrobiłam z trawa cytrynową, kolendrą i chili, moze jeszcze skórka limonki :)

    OdpowiedzUsuń
  5. dobre!!!
    to i my spróbujemy takie cóś ..

    OdpowiedzUsuń
  6. ooooooo a gdzie takie butelki ?

    OdpowiedzUsuń
  7. M. gdzieś nabyła specjalnie w tym celu, pewno nie zatai tego gdzie ... :))

    OdpowiedzUsuń
  8. przyszła mi do głowy durnowata myśl coby zrobić z oliwkami :))))

    OdpowiedzUsuń
  9. a jak ładnie wyglada !

    OdpowiedzUsuń
  10. adres zameldowania - adres miejsca zameldowania żołnierza zawodowego na pobyt stały. (ustawa z dnia 11 września 2003 r. o służbie wojskowej żołnierzy zawodowych. (Dz.U. z 2003 r. Nr 179, poz. 1750)

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Popularne posty